Racul, un produs dietetic unic: conține multe proteine și foarte puține grăsimi, Omega-3, calciu, iod, vitaminele E și B

acum 9 luni 30
O delicatesă aproape uitată în bucătăria românească, racul local reîncepe să își facă apariția mai ales pe piețele pentru export, pentru că micile ferme de raci pot fi afaceri profitabile, susținute și cu fonduri europene.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/delicatesa-carne-raci-beneficii-consum-produs-dietetic-unuc-omega-3-putine-grasimi-955809.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.