Regele Charles a anunțat decizia neașteptată pe care a luat-o, în ciuda diagnosticului de cancer

acum 2 ore 9

Astfel, Regele Charles al III-lea va călători în străinătate în timpul primăverii şi toamnei, perioadele tradiţionale pentru vizitele regale oficiale în străinătate. Totuși, există o condiție - medicii săi trebuie să aprobe aceste deplasări, informează Agerpres, citând The Guardian."Lucrăm în prezent la un program destul de normal de turnee în străinătate pentru anul viitor", a indicat, la încheierea vizitei de nouă zile a regelui şi reginei în Australia şi Samoa sâmbătă, un înalt oficial de ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/regele-charles-a-anuntat-decizia-neasteptata-pe-care-a-luato-in-ciuda-diagnosticului-de-cancer_671e714f8c00e15d2768e950

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.