Rețeta bucătarului Horia Vîrlan pentru murături asortate. Ingredientele secrete pe care le pune pentru o saramură perfectă și castraveciori crocanți
acum 2 ore
7
"Secretele mele. În primul rând, legumele trebuie să fie foarte proaspete, apoi trebuie să fie bine spălate şi zvântate. Sarea folosită este bine să fie de salină (fără iod), iar borcanele trebuie să fie perfect spălate şi opărite. De aici încolo, nu mai este decât experienţă şi muncă", a spus Horia Vîrlan pentru Click.
Ingrediente: Pentru un borcan de 5 litri sunt necesari:
1,5 kg castraveciori mici, culeşi cu o zi înainte, spălaţi şi zvântaţi bine,
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.