Rețeta celui mai RAPID TORT DOBOȘ. Se prepară fără coacere. Ideal pentru a fi pregătit la sfârșit de săptămână

acum 2 ore 10
Ingrediente-Biscuiți clasici Petit Beurre -3 oua-150 grame unt-120 grame ciocolată-150 grame zahar pudră-Jumătate de esență de rom și de vanilie-50 grame cacaoMod de preparare

Tort Doboș fără coacere (cu biscuiți), ușor de făcut și perfect pentru vara când cuptorul pornit e un chin.

Pentru decor folosim câțiva biscuiți peste care am adăugat caramel (zahar topit cu zeama de la jumătate de lămâie și 2 linguri de apa)

Crema:

Mixam ouăle până când acestea devin spumoase (cam 10 minute) și vor avea o consistența cremoasă (nu le separam). Adăugăm zaharul pudra treptat după ce au căpătat consistenta dorită. Le punem apoi în baie de abur pentru 5-7 minute amestecând încontinuu.

Lăsăm la răcit și topim ciocolata în același mod. După ce s-a topit, ne ocupam de untul care trebuie sa fie la temperatura camerei. Îl batem la mixer împreună cu aromele și cacaoa. Amestecăm apoi ciocolata cu ouăle spumoase (cu o spatula sau un tel) și pe adăugăm treptat peste unt. Mixam la vi...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-celui-mai-rapid-tort-dobos-se-prepara-fara-coacere-ideal-pentru-a-fi-pregatit-la-sfarsit-de-saptamana_67d42fc4eb94c234b8729424

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.