Rețetă ciorbă de burtă de post | Cele două ingrediente cu care să înlocuiești smântâna și burta de vită
acum 5 zile
12
Dacă ții post, încearcă această rețetă de ciorbă de burtă falsă, cu ciuperci pleurotus și smântână vegetală de soia. Este delicioasă, se prepară destul de rapid și nici nu-ți dai seama că e un preparat de post, atât de gustoasă este!
Această ciorbă de burtă falsă seamănă cu „originalul” atât vizual, cât și în privința texturii. E drept că gustul diferă, dar nu neapărat într-un sens rău. Din contră, s-ar putea să îți placă atât de mult încât să o mănânci chiar și în afara perioadelor de post. Ciupercile pleurotus mai sunt denumite și „carnea vegetală” deoarece înlocuiesc cu succes carnea. Aceste ciuperci sunt bogate în vitamine, proteine și aminoacizi esențiali care scad nivelul colesterolului „rău” din sânge.
Vezi mai jos ce ingrediente sunt necesare și cum se prepară delicioasa ciorbă de burtă falsă cu pleurotus.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.