Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la călit legumele în puțin ulei, dar nu le rumeniți”

acum 8 luni 49

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară. Cunoscutul bucătar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, împărtășind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef Florin Dumitrescu a pregătit o ciorbă de cartofi cu afumătură și a împărtășit întreg procesul cu urmăritorii săi din mediul online.

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Florin Du...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-de-ciorba-cu-cartofi-si-afumatura-a-lui-chef-florin-dumitrescu-puneti-la-calit-legumele-in-putin-ulei-dar-nu-le-rumeniti_65c93fe01ea441393318f322

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.