Rețetă de ciorbă de urzici, perfectă pentru perioada postului. Ingredientul secret pe care bucătăresele omit să îl pună în oală. Îi dă un gust special

acum 8 luni 41

Postul Paștelui a început de luni, 18 martie, iar credincioșii caută cât mai multe alternative pentru a sta departe de carne și lactate. Printre cartofi, fasole sau alte legume, românii cumpără și urzici, pe care le pot prepara în mai multe feluri. De exemplu, ai încercat să gătești o ciorbă de urzici delicioasă? Rămâi aici și află cum poți face o oală de ciorbă care nu te va dezamăgi!

Articolul Sursa: https://www.romaniatv.net/reteta-de-ciorba-de-urzici-perfecta-pentru-perioada-postului-ingredientul-secret-pe-care-bucataresele-omit-sa-il-puna-in-oala-ii-da-un-gust-special_8203939.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.