Rețetă de gulaș unguresc. Cum să gătești acasă preparatul tradițional maghiar

acum 1 ziua 7
Ingredientekg carne de vită (de preferat pulpă)3 linguri ulei3 cepe mari (aproximativ 400 g)3 ardei grași (de diferite culori)3 roșii mari sau 200 g roșii în conservă3-4 căței de usturoi1 lingură pastă de roșii2 linguri boia dulce1 linguriță boia iute (opțional)1 linguriță chimen4-5 cartofi medii (aproximativ 500 g)2 l supă de vită sau apăsare și piperdupă gustpătrunjel verde pentru decor.Mod de preparare

Carnea de vită se taie în cuburi de aproximativ 3-4 cm. Cepele și ardeii se curăță și se toacă mărunt, iar usturoiul se zdrobește. Cartofii se curăță și se taie cuburi mai mari, iar roșiile se opăresc, se decojesc și se toacă mărunt sau se folosesc roșii în conservă.

Cinci salate ideale pentru detoxifierea organismului după sărbători. Cum să-ți revii după mesele îmbel...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-de-gulas-unguresc-cum-sa-gatesti-acasa-preparatul-traditional-maghiar_677cca8f11465d1eb0472ae2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.