Simplu de preparat și gustos, humusul este ideal pentru zilele de post, dar și pentru acele momente când ai poftă să mănânci ceva sățios și hrănitor. Dacă vrei să reduci și mai mult timpul de pregătire pentru rețeta preferată de humus, poți opta pentru năut la conservă, care are același gust precum cel proaspăt fiert. În acest caz, se lasă peste noapte la înmuiat, cu apă rece, apoi se fierbe cu puțin bicarbonat.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/reteta-de-hummus-libanez-aperitivul-hranitor-bogat-in-proteina_66a0bf29d5ec2d0e5c6c83ffDeclinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.