Rețetă de mușchi de porc cu ceapă

acum 1 an 135

Rețeta de mușchi de porc cu ceapă este un prânz simplu care va bucura în special iubitorii de mâncăruri picante.


Rețetă de mușchi de porc cu ceapă


Ingrediente mușchi de porc cu ceapă:


8 bucăți mușchi de porc fără os
2 bucăți mari de ceapă
3 căței usturoi
2 linguri de bulion de roșii
sare după gust
piper negru măcinat după gust
boia iute de ardei roșu după gust
ardei iute după gust
făină cernută fin
ulei

Mod de preparare:


Dacă ați cumpărat un mușchi întreg, spălați carnea, o ștergeți și o tăiați în felii.


Tăiați puțin marginile pentru a nu se răsuci în timpul coacerii.


Bateți ușor carnea.


Presărați sare și piper pe ambele părți ale cărnii, adăugați boia iute de ardei roșu și presărați cu făină cernută fin.


Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți carnea rapid pe ambele părți. Apoi scoateți carnea și lăsați-o la căldură.


După ce ați prăjit toate bucățile de carne, prăjiți ceapa tocată și apoi puneți carnea din nou în tigaie.


Adăugați usturoi presat.


Adăugați două linguri de bulion de roșii și ardei iute după gust.


Adăugați puțină apă și fierbeți până când carnea devine fragedă. Mai adăugați apă dacă mai este necesar. Se poate servi alături de piure de cartofi.


Poftă bună!


Foto: dobruchut.aktuality.sk


Sursa: https://www.libertatea.ro/lifestyle/reteta-de-muschi-de-porc-cu-ceapa-4704665

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.