Rețetă de post. Cum se prepară cea mai delicioasă negresă cu cafea și gem

acum 2 ore 6
Ingrediente:

- 250 ml de cafea proaspăt preparată (răcită)

- 200 g de făină albă

- 150 g de zahăr brun

- 50 g de cacao de bună calitate

- 100 ml de ulei vegetal (floarea-soarelui sau cocos)

- un plic de praf de copt

- o linguriță de bicarbonat de sodiu

- o linguriță de oțet (pentru a activa bicarbonatul)

- o linguriță de esență de vanilie

- 150 g de gem de caise (preferabil fără bucăți mari)

- un praf de sare

Pentru glazură (op...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/reteta-de-post-cum-se-prepara-cea-mai-delicioasa-negresa-cu-cafea-si-gem_673dc0e23f085572fa58eccf

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.