Iată rețeta de salată de morcovi cu usturoi și maioneză de post pregătită de maica Alexandra de la Mănăstirea Chiroiu. Necesită câteva ingrediente și este perfectă pentru zilele toride. Iată mai jos, în articol, lista cu ingrediente și cum se pregătește rețeta.
Astăzi, vă arătăm rețeta pregătită de maica Alexandra de la Mănăstirea Chiroiu, care poate fi consumată și în zilele de post. Este o rețetă care are la bază morcovi, usturoi și o maioneză de post care se prepară ușor. Preparatul, în sine, poate fi pregătit într-un timp foarte scurt și nu necesită multe ingrediente. De asemenea, nu are un grad ridicat de dificultate, putând fi preparat oricând, în bucătărie.
Rețeta de salată de morcovi cu usturoi și maioneză de post
Maica Alexandra mărturisește că rețeta a fost preluată de la o femeie din Urziceni. A arătat, pas cu pas, cum a pregătit salata de post.
Ingredientele necesare pentru această rețetă:
- Un kilogram de morcov...