Separarea ouălor – Gălbenușurile se separă de albușuri.
Pregătirea compoziției – Gălbenușurile se amestecă bine cu iaurtul, făina cernută și coaja de lămâie până se obține un amestec omogen.
Baterea albușurilor – Se adaugă sucul de lămâie peste albușurile aflate la temperatura camerei și se bat cu un mixer electric. Se încorporează zahărul treptat, în trei tranșe, până când se obține o spumă fermă și lucioasă.
Combinarea compozițiilor – Albușurile spumă se adaugă treptat în compoziția de gălbenușuri, amestecând delicat, cu mișcări de jos în sus, pentru a ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.