Rețeta delicioasă de musaca, așa cum o preparau gospodinele în 1957
acum 8 ore
5
Musacaua reprezintă unul dintre cele mai savuroase preparate din România, iar de-a lungul țării și în întreaga regiune a Balcanilor, există numeroase variații ale acestei rețete. În România, gospodinele au folosit o rețetă delicioasă încă din anul 1957! Cea mai plăcută veste este că pentru a pregăti o musaca perfectă, avem nevoie doar de câteva ingrediente simple.
Ingrediente necesare
Pentru a realiza această rețetă gustoasă, ne sunt suficiente 2-3 vinete, câteva linguri de făină, un pahar de ulei, aproximativ 2-3 cepe și un kilogram de carne. De asemenea, nu putem uita un ou. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele necesare pentru a pregăti o musaca similară cu cea făcută de gospodine în 1957!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.