Rețeta ideală pentru zilele de post: cartofi la cuptor cu ciuperci. Ingredientul aparte care le conferă o savoare deosebită
acum 1 saptamana
10
Ingrediente300 g ciuperci champignon3-4 căței de usturoi 3 linguri ulei de măsline1 linguriță cimbru uscat (sau rozmarin)Sare și piper după gust1 linguriță boia dulce2 linguri pătrunjel proaspăt tocat.Mod de preparare
Începe cu pregătirea ingredientelor. Curăță cartofii și taie-i în bucăți potrivite. Spală ciupercile și taie-le în sferturi sau felii mai mari, pentru a-și păstra textura după coacere. Curăță usturoiul și taie-l în felii subțiri sau zdrobește-l ușor cu lama cuțitului.
Cum prepari cartofi cu ciuperci la cuptor
Într-un bol mare, amestecă uleiul de măsline, usturoiul, cimbrul, sarea, piperul și boiaua dulce. Adaugă cartofii și ciupercile și amestecă bine totul. Dacă vrei un plus de aromă, poți adăuga și un strop de zeamă de lămâie. Aceasta va evidenția gustul ciupercilor.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.