Pentru Chef Hadad, Shakshouka este şi un preparat drag, pe care îl gătea mama sa foarte des acasă, în Maroc. E foarte simplu de preparat, este foarte gustoasă și necesită ingrediente foarte accesibile.
Ingrediente5 rosii normale sau 1 si 1/2 inima de bou
5 catei de usturoi
1 ardei iute rosu sau verde
5-6 fire patrunjel
coriandru
4 oua
5 linguri ulei de masline
sare
piper
Mod de prepararePuneți tigaia la încins cu ulei. Tocați ardeiul iute, îl sotați jumătate de minut, adăugați și usturoiul și sotați până devine auriu. Scoateți pielea roșiilor, tocați-le în bucăți mari și le adăugați în tigaie. Amestecați foarte bine și lăsați pe foc aproape 8 minute. Tocați patrunjelul și coriandrul și adăugați în shakshouka. Amestecați foarte bine, adăugați cele 4 ouă sparte direct în tigaie, închideți cu capac și lăsați pe foc 5 minute,...