Rețeta lui Radu Anton Roman pentru varză dulce călită. Ce ingredient secret îi oferă un gust delicios
acum 3 ore
17
În lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, Radu Anton Roman dezvăluie secretele mâncării de varză dulce, atât de apreciată în bucătăria românească.
Ingrediente
3 linguri untdelemn
2 morcovi, tot tineri şi fragezi sare, piper, paprica
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.