Rețeta lui Radu Anton Roman pentru varză dulce călită. Ce ingredient secret îi oferă un gust delicios

acum 3 ore 17

În lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, Radu Anton Roman dezvăluie secretele mâncării de varză dulce, atât de apreciată în bucătăria românească.

Ingrediente

3 linguri untdelemn

2 morcovi, tot tineri şi fragezi sare, piper, paprica

1 lingură de pastă de roşii

2 legături de mărar

200 ml supă de pasăre

200 g iaurt

200 g carne albă (piept de pui dezosat)

1-2 cârnaţi

100 g măduvă de viţel

6 verze potrivite

Ostropel de pui cu usturoi. Rețeta tradițională a gospodinelor din Moldova. Este perfectă pentru Lăsata Secului

Mod de preparare

"Varza se împarte în patru şi se toacă fideluţă. Carnea se taie cubule...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-lui-radu-anton-roman-pentru-varza-dulce-calita-ce-ingredient-secret-ii-ofera-un-gust-delicios_67c0b643f6a8141a153610fe

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.