Rețetă mănăstirească cu gogoși de post. Ingredientul folosit de măicuțe pentru un aluat pufos

acum 6 zile 11
Rețetă mănăstirească cu gogoși de post. Iată un desert care poate fi consumat în timpul Postului Paștelui, însă fără să conțină ingrediente de origine animală. Măicuțele de la mănăstirile românești folosesc o rețetă simplă și gustoasă care se pregătește rapid, cu un aluat pufos. Iată mai jos lista cu ingrediente și modul de preparare. Rețetă […]

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/reteta-manastireasca-cu-gogosi-de-post-ingredientul-folosit-de-maicute-pentru-un-aluat-pufos-20465188

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.