Rețeta numai bună pentru Postul Paștelui! Cum pregătim plăcinta cu cartofi și ceapă

acum 3 ore 7

Este o rețetă simplă, delicioasă și perfectă pentru Postul Paștelui! Această plăcintă cu cartofi și ceapă nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple și va fi gata în doar câteva minute!

Tot ce trebuie să facem este să urmăm cu atenție pașii indicați de rețetă, pentru a avea o mâncare delicioasă, pe care să o putem savura de-a lungul postului.

Ce ingrediente trebuie să avem la îndemână

Practic, pentru a face acest preparat delicios de post nu avem nevoie de prea multe ingrediente. Câteva lucruri simple vor fi suficiente, pentru această rețetă gustoasă! Este vorba despre 600 de grame de făină, cam 350 – 370 ml de apă caldă, 20 de grame de drojdie proaspătă (sau 7 grame de drojdie uscată), 12 grame de sare, 10 grame de zahăr, cât și 40 ml de ulei. Toate aceste ingrediente vor fi folosite pentru a face aluatul plăcintei!

În același timp, pentru umplutură ne trebuie cam 400 de g...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/reteta-numai-buna-pentru-postul-pastelui-cum-pregatim-placinta-cu-cartofi-si-ceapa_67ceef04bf81760f744bff92

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.