Prăjitura Tosca cu nucă de cocos este una dintre cele mai apreciate deserturi, îmbină gustul fin de cocos cu glazura de ciocolată și blatul aerat, de asta merită încercată.
Este o prăjitură ușor de făcut, dar spectaculoasă ca aspect, perfectă atât pentru mesele de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale atunci când vrei un desert cu adevărat memorabil.
Rețetă de prăjitură Tosca cu nucă de cocos
Pentru blatul pufos vei avea nevoie de 6 ouă, de 150 grame de zahăr, de 150 grame de făină, de 1 linguriță de praf de copt și de un praf de sare, iar pentru stratul de cocos ai nevoie de 300 ml de lapte, de 200 grame de nucă de cocos și de 100 grame de zahăr.
Crema de la mijloc se face din 500 ml de lapte, din 3 linguri de amidon sau 3 linguri de făină, din 150 grame de zahăr, de 1 păstaie de vanilie și din 200 grame de unt cu minimum 80% grăsime. Pentru glazură vei avea nevoie de 150 grame de ciocolată neagră și 50 ml de smântână lichidă.
Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/reteta-prajitura-tosca-cu-nuca-de-cocos-desertul-rapid-ideal-pentru-orice-ocazie-20732016
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.

acum 57 minute
25





















English (US) ·
Romanian (RO) ·