Rețeta specială a lui Radu Anton Roman pentru plăcintă de mere. Ingredientul secret care o face mai bună decât orice desert pe care l-ai gustat!
acum 2 luni
11
Ingrediente:
250 g făină
1,5 kg mere
250 g unt
250 g zahăr
100 g pesmet
1 vârf cuţit scorţişoară
1 vârf cuţit sare
Mod de preparare: "Aluatul se face din făină cu apă rece şi foarte puţină sare. După frâmântare se lasă să se odihnească. Se întinde, se pune untul în aluat şi se înveleşte bucata de unt cu aluatul. Se întinde iar. Operaţia aceasta se face de patru ori (de două ori se strânge aluatul în trei şi de două ori în patru).
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.