Rețeta tradițională a ciorbei de perișoare. Cum se prepară cu adevărat una dintre cele mai iubite ciorbe de români

acum 11 ore 3

Românii iubesc ciorbele de toate felurile, pregătită pe gustul lor. De burtă, de văcuță, rădăuțeană, de perișoare etc, important este să fie făcute ca la carte și gustul lor să fie inegalabil. Ingredientele de care aveți nevoie pentru a prepara adevărata ciorbă de perișoare și pașii necesari de urmat în prepararea acesteia îi regăsiți în continuarea articolului. 

Ingrediente necesare pentru ciorba de perișoare

- câteva oase de vită;

- 3 roșii;

- 2 cepe;

- 2 ardei grași;

- 1 dovlecel;

- 1 țelină;

- 1 morcov;

- 1 legatură pătrunjel;

- 1 legătură leuștean;

- 1/2 l borș;

- sare;

- piper. 

Citește continuarea ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/reteta-traditionala-a-ciorbei-de-perisoare-cum-se-prepara-cu-adevarat-una-dintre-cele-mai-iubite-ciorbe-de-romani_67867528294fbe747f620452

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.