Rețetă tradițională de cârnați de Pleșcoi, preparatul românesc protejat de Comisia Europeană
acum 15 ore
4
Afumăturile din carne de oaie rămân în topul preferințelor românilor, chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă, când porcul domină mesele tradiționale. Renumiții cârnați de Pleșcoi, cunoscuți pentru gustul unic, atrag sute de clienți la carmangeriile din Buzău.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.