Rețeta unui apritiv potrivit pentru orice moment al zilei: ștrudel cu șuncă și ciuperci

acum 4 ore 11

Acest ștrudel cu șuncă și ciuperci este un adevărat spectacol de arome și texturi. Aluatul crocant, care se sfărâmă delicat la fiecare mușcătură, îmbrățișează o umplutură bogată și savuroasă, unde fiecare ingredient își găsește locul perfect. Dulceața naturală a cepei călite se împletește cu aroma ciupercilor, creând o bază perfectă pentru șunca fragedă și brânza topită, care leagă toate componentele într-un tot unitar.

Pentru aluat:

250 g făină125 g unt rece1 ou3-4 linguri apă rece1/2 linguriță sare.

Pentru umplutură:

200 g șuncă300 g ciuperci proaspete1 ceapă mică150 g brânză sărată2 linguri ulei de măslinesare și piper după gust1 linguriță oregano uscat (opțional).

Pentru decor:

1 ou pentru unssemințe de susan sau mac.Mod de preparare

Primul pas pentru prepararea ștrudelului constă în prepararea aluatului. Dacă nu ai suficient timp de petrecut în bucătărie poți opta și pentru aluatul foietaj din comerț.

Cum prepari...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-unui-apritiv-potrivit-pentru-orice-moment-al-zilei-strudel-cu-sunca-si-ciuperci_678ca4735f100575902120f2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.