500 g ciuperciO ceapă2-3 căței de usturoiUlei de măslineSare și piperPătrunjel proaspătAluat foietajMozzarella rasăO lingură de unt topit
Mod de preparare
Primul pas este pregătirea umpluturii. Ciupercile și ceapa sunt ingredientele principale care oferă acestui preparat aroma sa specială.
Călirea legumelor:
Pune o tigaie pe foc și adaugă puțin ulei de măsline.Călește ciupercile până când apa pe care o lasă acestea se evaporă complet.Adaugă ceapa tocată mărunt și las-o să se înmoaie.Cu un minut înainte de a opri focul, adaugă usturoiul zdrobit, sare, piper și pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecă bine și lasă compoziția să se răcească puțin.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.