Piftia este unul dintre preparatele specifice sărbătorilor de iarnă. Rețeta de piftie este o rețetă ușoară, gustoasă și nelipsită de la masa de Crăciun. Te învățăm pas cu pas cum să faci piftie de Crăciun.
Piftia sau răcituri, așa cum mai este cunoscut preparatul, este un fel de mâncare care se pregătește în mod special pentru masa de Crăciun. Totuși, piftia poate fi servită și de Revelion. Rețeta de piftie se poate pregăti din carne de pui, carne de porc sau pește, în funcție de preferințele fiecăruia. Te învățăm cum să pregătești acasă piftie de Crăciun, în doar câțiva pași simpli.
Ce este piftia
Piftia sau răcitura este un preparat culinar din grupa gustărilor reci, obținut prin fierberea îndelungată a bucăților de carne (porc, vițel, curcan, cocoș, gâscă, pește) cu os și cartilaje, în asociere cu legume, zarzavaturi și diferite condimente.
Cum se face piftia – reguli de bază pentru rețeta de piftie
Orice...

acum 4 zile
4



















English (US) ·
Romanian (RO) ·