Rețete tradiționale de sărbători: Cum să prepari jumări de porc aurii și crocante

acum 2 ore 35
În fiecare iarnă, odată cu tăierea porcului, jumările revin în centrul meselor tradiționale românești.  Deși par simplu de  preparat, este nevoie de atenție și o tehnică specială, care se transmite din generație în generație.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/retete-traditionale-sarbatori-cum-prepari-jumari-porc-aurii-crocante-1017381.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.