Rezerve scăzute în unele lacuri de acumulare, din cauza secetei din această vară. Apele Române recomandă populației folosirea raţională a apei potabile

acum 2 ore 11

Seceta din acest an a redus rezervele din lacurile de acumulare de munte. Măsurătorile făcute de specialiștii de la Apele Române arată că gradul de umplere al barajelor este, în unele cazuri, sub 60 la sută sau chiar sub 30 la sută. Iar peisajul rămas în urma apelor care s-au retras este de-a dreptul șocant. Localnicii se tem că, în lipsa precipitațiilor, vor avea parte de restricții.

În zona lacului de acumulare de la Valea Uzului, din județul Bacău, unde...

Sursa: https://tvrinfo.ro/rezerve-scazute-in-unele-lacuri-de-acumulare-din-cauza-secetei-din-aceasta-vara-apele-romane-recomanda-populatiei-folosirea-rationala-a-apei-potabile/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.