Riscul uriaș la care se expun românii care consumă carne netestată de la animalele sacrificate în gospodării: ”Complicațiile apar de obicei în primele două săptămâni”

acum 1 ora 7
Institutul Național de Sănătate Publică a subliniat marți, 16 decembrie, în contextul în care în luna aceasta se sacrifică porci în gospodării pentru Crăciun, importanța testării acestei cărni înainte de consum.

Sursa: https://ziare.com/consum-carne/animale-sacrificate-gospodarii-testare-risc-trichineloza-1982899

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.