Riscurile pentru sănătate ale consumului regulat de carne roșie

acum 21 ore 2
Consumul frecvent de carne roșie este corelat cu un risc crescut de hipertensiune arterială și afecțiuni cardiovasculare. Totodată, carnea roșie procesată, bogată în sare și nitrați, sporesc și mai mult acest risc, iar reducerea aportului poate fi decisivă pentru prevenția bolilor de inimă, porivit unor studii recente.

Sursa: https://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/starea-de-sanatate/riscuri-sanatate-consum-regulat-carne-rosie-1005365.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.