România are cea mai mică natalitate din ultimii 90 de ani. Ministerul Familiei a anunţat că Programul național de fertilizare in vitro va continua anul viitor

acum 3 ore 7

Natalitatea continuă să scadă drastic în România, arată datele oficiale. Dincolo de schimbarea stilului de viață al tinerilor, care amână să devină părinţi, se adaugă problemele de infertilitate ale cuplurilor. În aceste condiții, programul prin care Guvernul susține procedurile de fertilizare in vitro va continua și anul viitor. Însă nu este suficient pentru schimbarea trendului privind natalitatea, avertizează atât medicii cât și societatea civilă.

După ...

Sursa: https://tvrinfo.ro/romania-are-cea-mai-mica-natalitate-din-ultimii-90-de-ani-ministerul-familiei-a-anuntat-ca-programul-national-de-fertilizare-in-vitro-va-continua-anul-viitor/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.