Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
acum 6 luni
16
Un astfel de aperitiv poate fi preparat și pentru gustările din weekend, când se strânge toată familia la masă. Cucerește atât prin gust cât și prin aspectul spectaculos în secțiune. Poți prepara rulada și cu carne de porc sau de vită, însă pieptul de pui este cel mai potrivit. Este mai fraged și se pătrunde mai rapid, dar este și mai ușor pentru digestie.
Poți asezona pieptul de pui cu diferite condimente, pentru a oferi ruladei un gust deosebit. La exterior, îl poți glazura cu diferit...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.