Sarmale cu afumătură. Rețeta secretă a gospodinelor din Moldova, perfectă pentru masa de Crăciun

acum 1 ora 6

INGREDIENTE:

1 kg carne tocata de porc (sau amestec porc si vita)2 cepe medii100 g orez250 g rosii bucati in conserva (am folosit o conserva de 400g)patrunjel verde (se poate pune si marar, eu nu am pus)sarepipercimbruIn plus:1 varza murata150 g rosii din conserva2 linguri bulioncimbruapa fiarta3-4 linguri de ulei250 g afumatura

MOD DE PREPARARE: 

Pentru inceput punem carnea tocata intr-un lighean.Ceapa o curatam, o spalam si o taiem cat mai marunt, apoi o punem peste carne. Orezul il spalam in apa rece de 2-3 ori si il punem deasupra peste carne si ceapa, asa crud. Rosiile din conserva le strivim bine cu furculita si le turnam in lighean peste celelalte ingrediente.

Dupa ce am pus ingredientele necesare condimentam cu sare, piper, patrunjel si cimbru dupa gust.Amestecam totul foarte bine si lasam compozitia deoparte pana ce ne ocupam de varza, in acest timp orezul se va umfla de la pasta de rosii.

Varza o curatam de cotoare si o portionam in frunzulite...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/sarmale-cu-afumatura-reteta-secreta-a-gospodinelor-din-moldova-perfecta-pentru-masa-de-craciun_6943d71244538a00c76bed29

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.