INGREDIENTE:
1 kg carne tocata de porc (sau amestec porc si vita)2 cepe medii100 g orez250 g rosii bucati in conserva (am folosit o conserva de 400g)patrunjel verde (se poate pune si marar, eu nu am pus)sarepipercimbruIn plus:1 varza murata150 g rosii din conserva2 linguri bulioncimbruapa fiarta3-4 linguri de ulei250 g afumatura
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput punem carnea tocata intr-un lighean.Ceapa o curatam, o spalam si o taiem cat mai marunt, apoi o punem peste carne. Orezul il spalam in apa rece de 2-3 ori si il punem deasupra peste carne si ceapa, asa crud. Rosiile din conserva le strivim bine cu furculita si le turnam in lighean peste celelalte ingrediente.
Dupa ce am pus ingredientele necesare condimentam cu sare, piper, patrunjel si cimbru dupa gust.Amestecam totul foarte bine si lasam compozitia deoparte pana ce ne ocupam de varza, in acest timp orezul se va umfla de la pasta de rosii.
Varza o curatam de cotoare si o portionam in frunzulite...

acum 1 ora
6





_a71aef9c70.jpg)

















English (US) ·
Romanian (RO) ·