Sarmale de post după rețeta bunicilor. Ingredientele care dau o savoare aparte

acum 8 luni 27

Sarmale de post după rețeta bunicilor. Bucătarul Ovidiu din Bacău sau Bărbosu, așa cum mai este cunoscut în mediul online, a dezvăluit că prepară sarmale de post fără ciuperci sau griș, în schimb, pune anumite ingrediente care dau o savoare aparte.

Articolul Sarmale de post după rețeta bunicilor. Ingredientele care dau o savoare aparte apare ...

Sursa: https://www.romaniatv.net/sarmale-de-post-dupa-reteta-bunicilor-ingredientele-care-dau-o-savoare-aparte_8205172.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.