Sarmale de vară. Rețeta de vis pentru gurmanzi, în zilele de caniculă
acum 3 luni
12
Ingrediente:1-2 căpățâni de varză dulce, proaspătă500 g carne tocată de porc (sau amestec cu vită)1 ceapă medie tocată50 g orez uscatSare, piper, cimbru uscatMărar și pătrunjel verde tocat2-3 linguri de ulei4-5 roșii zemoase de grădină sau 1 L suc de roșii
Mod de preparare:Pregătirea verzei: Opărește frunzele de varză dulce în apă clocotită cu sare până devin moi și ușor de rulat.Umplutura: Într-o tigaie, călește ceapa tocată în ulei până devine aurie. Adaugă carnea tocată, orezul, sare...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.