Sarmalele iberice. Cu ce diferă de cele balcanice și cum se prepară?

acum 10 luni 55

Rețata sarmalelor iberice, potrivit cosmindragomir.ro.

Varza se blanșează. Vițelul se toacă și se gătește înnăbușit. Apoi se împachează sarmalele, se dau prin făină, se sigilează cu ou bătut și se prăjesc ca snițelele.

 

În altă cratiță se face un sos din două linguri de ulei, una de făină și 250 de mililitri de supă concentrată de vită, sare și ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/timpliber/sarmalele-iberice-cu-ce-difera-de-cele-balcanice-si-cum-se-prepara_65ba8aefa968095afb3e14b3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.