Sărmăluțe în cuib după rețeta lui Radu Anton Roman. Ce să pui printre sarmale, în oală, pentru o aromă nemaipomenită
acum 2 ore
3
Când se apropie Crăciunul și masa festivă devine centrul atenției, gospodinele caută preparate care să spună o poveste. Printre rețetele cu adevărat spectaculoase se numără și celebrele sarmale în cuib, o reinterpretare ardelenească delicioasă, consemnată de Radu Anton Roman.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.