Scenariu bombă lansat de Miron Mitrea: Planul lui Hrebenciuc nu este să-i ajute pe Ciolacu sau pe Simion, ci pe Geoană. S-a folosit de Becali

acum 3 ore 5

În exclusivitate la Culisele Puterii, analiztul poltic și-a exprimat chiar nedumerirea că lumea a putut să creadă scenariul unei colaborări între PSD și AUR; așa cum l-a prezentat GiGi Becali.

"Este atât de simplu, mă mir că pleacă lumea după fentă. Hrenbenciuc vrea să-i fenteze pe Ciolacu, Ciucă și Simion, pentru a-l ajuta pe Geonă. Nu i-a fost Viorel șef de campanie la prezidențialele din 2009?"

AȘA E BECALI. DACĂ ÎL ROGI SĂ NU SPUNĂ UN SECRET, SE DUCE SĂ LE SPUNĂ TUTUROR

Pornind...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/scenariu-bomba-lansat-de-miron-mitrea-planul-lui-hrebenciuc-nu-este-sai-ajute-pe-ciolacu-ci-pe-geaona-la-folosit-pe-becali-stiind-ce-fel-de-om-este_671e79e8e8cc433ba335f532

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.