Scumpiri nesimțite în Săptămâna Patimilor: 3 felii de cozonac - 70 de lei

acum 2 saptamani 8
Prețuri uriașe cu doar câteva zile înainte de Paște 

O mamă extrem de revoltată a postat un video în mediul online în care arată cât a dat pe o bucată de cozonac. Femeia a mărturisit că a luat pentru a-i face pofta fiicei sale, însă nu este dispusă să cumpere de Paște cozonaci la prețuri uriașe.

„70 de lei o bucățică, mă, o bucățică de cozonac! Mă dacă nu cerea copilul vă imaginați că nu cumpăram. Îmi era poftă și mie când l-am văzut că arăta bine...Când am ajuns la casă am dat 50 de lei...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/scumpiri-nesimtite-in-saptamana-patimilor-3-felii-de-cozonac-70-de-lei_662f596313b42925f12753c3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.