Seceta afectează suprafețe extinse din Moldova, Dobrogea și Oltenia

acum 2 saptamani 6

Şi debitele cursurilor de apă sunt în scădere.

Dunărea, la intrarea în țară, va coborî în următoarele zile până la 5.100m³/s, sub media lunii aprilie, potrivit Radio România Actualități.

La nivel național, pe toate râurile, debitele vor fi în scădere până sâmbătă, pe 4 mai, anunță hidrologii.

În schimb, în cea mai mare parte a țării sunt condiții prielnice pentru desfășurarea lucrărilor agricole în câmp, specifice perioadei, .

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/seceta-afecteaza-suprafete-extinse-din-moldova-dobrogea-si-oltenia_662f9aa44d640e7f7b20f632

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.