Secretul care păstrează cozonacii proaspeți chiar și o săptămână. Sunt foarte moi, iar aluatul se rupe în fâșii

acum 1 ziua 19
Pentru a păstra cozonacii proaspeți chiar și săptămână, gospodinele o refolosesc o rețetă de aluat opărit. Acest tip de aluat se păstrează moale în interior și se obține astfel un aluat care se rupe fâșii.

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/secretul-care-pastreaza-cozonacii-proaspeti-chiar-2437596.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.