Celebrul bucătar Florin Dumitrescu a prezentat rețeta pe care o urmează pentru salata de boeuf și a dezvăluit și trucul pe care-l folosește pentru o aromă și un gust unice.
Salată de boeuf chef Florin Dumitrescu - Ingrediente4 ouă300g de pulpă de vită fiartă300 g de cartofi fierți150 g de morcovi fierți80 g de mazăre fiartă80 g de gogoșari murați80 g de castraveți murați400 ml de ulei de floarea soarelui2 linguri de muștar1 lămâie
Mod de prepararePentru început, carnea se pune la fiert întreagă într-o oală de dimensiuni adecvate. După ce s-a fiert, se scoate din oală și se lasă să se răcească.
Între timp, legumele se fierb întregi. Odată fierte, acestea se scot din oală, se lasă la răcit și apoi se taie cubulețe de aceeași mărime.
Pentru prepararea maionezei: la această cantitate, se folosește o maioneză de casă realizată din 2 ouă, care se va păstra la frigider până la finalizarea rețetei.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/secretul-celebrei-salate-de-boeuf-a-lui-chef-florin-dumitrescu-ce-truc-foloseste-la-preparare-pentru-un-gust-desavarsit_676a8a4abd77491f7a32df92 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.