Secretul ciorbei rădăuţene, dezvăluit de o gospodină din Bucovina. Ingredientul pe care mulți bucătari îl ignoră. Lipsa lui compromite rețeta
acum 8 luni
52
Ingrediente pentru 4,5-5 litri de ciorbă rădăuţeană:
- Un piept mare de pui cu piele şi os- O ceapă- O ţelină de mărimea unui măr- Un păstârnac- O rădăcină de pătrunjel- 2-3 morcovi-Un gogoşar şi un ardei gras roşu- 3 ouă- 200-300 ml smântână 20% grăsime- Una-două linguri oţet- 3-4 căţei de usturoi- O legătură pătrunjel
Pieptul de pui se taie în două de-a lungul şi se pune la fiert într-o cantitate suficientă de apă. Se daugă sare încă de la început. După ce a tras...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.