Secretul gogoșarilor în oțet. Ingredientele speciale pe care trebuie să le folosim pentru a rămâne gustoși și crocanți multă vreme

acum 2 zile 16

Această rețetă este simplă, dar ne va surprinde cu un gust savuros! Pentru a obține gogoșarii în oțet cei mai buni, este esențial să folosim ingredientele potrivite.

În primul rând, sarea grunjoasă va intensifica aromele, iar hreanul va asigura textura crocantă a gogoșarilor, așa că nu trebuie să-l omitem din rețetă.

Ce ingrediente ne sunt necesare?

Preparatul este ușor de realizat, necesitând doar câteva ingrediente simple pentru a ne bucura de un gust tradițional deosebit. Avem nevoie de 5 kilograme de gogoșari, un litru de oțet de vin alb, 200 de grame de zahăr (sau, alternativ, miere). În plus, ne vor trebui două linguri de sare grunjoasă neiodată, boabe de muștar, câteva boabe de piper negru, 2-3 bucăți de hrean, frunze de țelină, frunze de dafin, morcovi și puțină rădăcină de țelină. Odată ce am adunat toate ingredientele, putem începe să preparăm gogoșarii.

= 768) { var sidebar = $('.sidebar').stickySidebar({ topSpacing: 66, bottomSpacing: 60, resizeSensor: false, }); } });