Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leagă carnea tocată
acum 5 luni
31
Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocată
Ouă:
Ouăle sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocată. Proteinele din ouă ajută la menținerea ingredientelor împreună și conferă amestecului o consistență omogenă. În general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocată.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.