Secretul gospodinelor: o nouă metodă pentru a găti pieptul de pui

acum 1 saptamana 24

Ingrediente:

Piept de pui - 700 g

Dovlecel - 1 buc

Făină - 200 g

Ouă - 4 buc

Piper negru - 7 g

Sare - 7 g

Pătrunjel - 10 g

Parmezan - 50 g

Unt - 30 g

Supă concentrată de pui - 200 ml

Usturoi - 2 căței

Suc de lămâie - 10 ml

Pătrunjel proaspăt - 15 g

Unt - 25 g

Cartofi - 2 buc

Apă - 1 l

Unt - 20 g

Piper negru - 4 g

Sare - 10 g

Lapte - 20 ml

Cașcaval - 30 g

Mod de preparare:

Pregătirea pieptului de pui:

Taie pieptul de pui în felii subțiri sau cuburi.

Asezonează-l cu sare și piper după gust.

Într-un bol adânc, bate ouăle cu un praf de sare și piper. Într-un alt bol, pune făina.

Trece fiecare bucată de pui prin făină, apoi prin oul bătut, asigurându-t...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/secretul-gospodinelor-o-noua-metoda-pentru-a-gati-pieptul-de-pui_67b19dfc7534955e181f55c2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.