Sfaturi în bucătărie. 3 moduri în care să prepari migdalele acasă

acum 4 ore 10
iIgdalele se pot consuma crude sau prăjite. Acestea au proprietăți benefice pentru sănătate, conținând grăsimi vegetale, vitamine și minerale. Se pot adăuga în salate sau în prăjituri.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/3-moduri-preparare-migdale-acasa-990830.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.