Soluția pentru a scădea riscul de Alzheimer: mâncați mai multe plante, mai puțină carne - studiu

acum 11 luni 29
Dietele vegetariene sau cele care limitează consumul de carne - în special carne roșie și procesată – pot reduce cu aproape 50% riscul de Alzheimer, în comparație cu modelul alimentar occidental care presupune un aport excesiv de carne, grăsimi saturate și alimente ultra-procesate, potrivit unui studiu amplu, publicat în Journal of Alzheimer’s Disease.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-minte_si_corp-26757409-studiu-solutia-pentru-scadea-riscul-alzheimer-mancati-mai-multe-plante-mai-putina-carne.htm

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.