Sote de ciuperci cu mămăligă. O rețetă simplă și delicioasă perfectă pentru Postul Crăciunului
acum 1 saptamana
6
INGREDIENTE:
500 g ciuperci brune 4-5 căței usturoi ulei de măsline sare și piper cimbru uscat pătrunjel verde mămăligă: 250 gr mălai 1 l apă sare
MOD DE PREPARARE:
Pune la fiert apa cu sare. Când începe să fiarbă, toarnă mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor. Redu focul la mic și lasă mămăliga să fiarbă, amestecând periodic, timp de aproximativ 15-20 de minute. În funcție de tipul mălaiului, timpul de fierbere poate varia, dar trebuie să obții o consistență cremoasă și omogenă. Curăță ciupercile de coajă, apoi taie-le în jumătăți. Pe cele foarte mici, le poți lăsa întregi. Pune la încins puțin ulei de măsline într-o tigaie ș...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.