Spanac fiert pentru copii. Care este secretul rețetei folosite de Cristela Georgescu?
acum 3 saptamani
12
Spanacul (se da bebelușilor doar după 8 luni, datorita cantității mari de oxalați) nu se fierbe mai mult de 2 minute si asta in foarte putina apa care deja clocotește sau, o metoda mai puțin agresiva, se opărește sau se prepară la abur.
Cu cât fierbe mai mult, cu atât își sporește conținutul de oxalați care sunt toxici, pe lângă faptul ca își pierde mare parte din valoarea nutritiva. Cu alte cuvinte, mai mult îl ‘opărim’ decât îl fierbem, încă o dată atenție, nu in multă apa, deja apa d...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.